miercuri, 19 august 2015

Iahnia de soia

Iahnia de soia este asemanatoare cu iahnia de fasole, mai plina de proteine si mai putin grea la stomac.

Punem bobitele de soia la inmuiat de pe o zi pe alta, intr- un vas de tei ori mai mare decat volumul bobitelor uscate, in apa calda.



Dupa inmuiere le clatim bine si le punem la fiert o ora.

Pregatim un pat dintr- o ceapa tocata, un ardei, un morcov ras sau taiat maruntel, cateva linguri de ulei, dupa preferinta, punem soia fara apa in care a fiert, adaugam apa si bulion pana da peste soia, sare dupa gust, foaie de dafin.
Ca sa fie mai vesela putem adauga si cateva boabe de mazare verde, ardeiul rosu si verde.



Punem capacul si dam la cuptor pana scade apa, aproximativ inca jumatate de ora.



Este o mancare buna si usor de gatit.

Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu